Ontdek ons aanbod
There's a new broker in town

There's a new broker in town

Our headquarters in Antwerp

In het hart van Antwerpen, nabij het bruisende Eilandje, verwelkomen wij onze klanten graag in onze centrale vestiging. Hier staan de deuren altijd open voor een ontspannen ontmoeting bij een kop koffie, waar we samen de mogelijkheden rond de verkoop of aankoop van hun eigendom bespreken. 

Het was voorbestemd dat Thibaut en Anne-Sophie zich zouden bevinden in de wereld van vastgoed. Thibaut's passie voor architectuur en zijn vaardigheid om mensen te verbinden hebben hem gemaakt tot een makelaar die echt gedreven wordt door het vinden van de perfecte match tussen koper en pand. Hij koestert elk dossier met zorg en zijn uitgebreide netwerk, gecombineerd met zijn marktkennis, maken hem een betrouwbare partner in vastgoed.

Aan de andere kant heeft Anne-Sophie een diepe liefde voor esthetiek en prachtige panden. Met haar specialisatie in luxevastgoed legt ze de lat hoog, gedreven door haar perfectionisme om elk detail perfect voor te bereiden en af te ronden. Ze streeft ernaar dat zowel de koper als de verkoper zich tevreden voelen, en haar esthetisch oog zorgt ervoor dat ze precies weet hoe ze van een huis een thuis kan maken.